T&P Construcció Tèxtil: projectes d'arquitectura tèxtil i protecció solar  

benvinguts TP arquitectura i construcció tèxtil

TP Arquitectura i Construcció Tèxtil 8-10 S.L: fabricants i proveïdors. 30 anys d’innovació en construcció tèxtil.

TP Arquitectura i Construcció Tèxtil 8-10 S.L., és una empresa familiar amb més de 25 anys d’experiència en el sector de la construcció tèxtil.

Què ens mou a TP Arquitectura i Construcció Tèxtil 8-10 S.L.?

Creem productes duradors que minimitzen els costos sempre que és possible. Per aconseguir-ho, estudiem a fons cada projecte i determinem els materials més adequats i la fórmula constructiva més eficaç. A TP Arquitectura i Construcció Tèxtil 8-10 S.L. només treballem amb materials de primera qualitat.

Som especialistes en el desenvolupament, l’execució i el muntatge de projectes únics o sèries curtes. Podem atendre les demandes que generen els nous mercats. A TP Arquitectura i Construcció Tèxtil 8-10 S.L. disposem d’un equip humà per el desenvolupament, per a la producció i instal·lació dels projectes que ens son confiats. A més, disposem del software i hardware per a la completa realització de superfícies tesades o pressuritzades, inclosos les parts rígides o els cables de la seva composició.

Estem convençuts que tots hem de contribuir a un futur més sostenible. És per això que treballem amb teixits 100% reciclables fins i tot al final de la seva vida útil. Des que es va posar en marxa el sistema TEXYLOOP, fins i tot els retalls més petits s’integren a la cadena de reciclatge. 

historialocalitzaciocontacte 


El nostre catàleg en format PDF:

pdfParasols GAL·LA (680 k)
pdfArquitectura tèxtil (4.7 Mb)
pdfAplicacions especials (607 k)
pdfInflables (599 k)
pdfFigures inflables (402 k)
pdfAvancés  (606 k)
pdfSeparadors tèrmics de càrrega (277 k)